Categorie: Știri locale

afacerist sinaia retinutUn bărbat din Sinaia, administrator al unei firme de turism, bănuit că ar fi indus în eroare mai multe persoane şi ar fi falsificat facturi şi chitanţe, cauzând un prejudiciu de peste 40.000 de lei, a fost reţinut de poliţiştii din Prahova.

"La data de 28 august a.c., poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Prahova au reţinut un bărbat, de 47 de ani, din Sinaia, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înșelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată", se arată într-un comunicat remis presei.

Potrivit polițiștilor, în perioada noiembrie 2013 – august 2014, în calitate de administrator al unei firme de turism, ar fi indus în eroare mai multe persoane, cu ocazia încheierii şi derulării unor contracte de furnizare a serviciilor turistice. De asemenea, acesta ar fi consemnat în facturile şi chitanţele emise aspecte nereale, referitoare la plata serviciilor contractate.

Prejudiciul estimat până în prezent este de 40.906 lei.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, care a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar.

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului și recuperării prejudiciului cauzat.

Back To Top