Categorie: Știri locale

anunt liviu vasilicaArtiști de excepție ai muzicii românești, precum Paula Seling, Carmen Rădulescu și Florin Vasilică vor crea un spectacol de zile mari în amfiteatrul în aer liber din Bușteni sâmbătă, 6 septembrie 2014, începând cu ora 13.00.

La un deceniu de la trecerea în neființă a lui Liviu Vasilică, Grupul "Teleormanul", dar și tinere talente ca Denisa Trofin, Eusebiu Gafița și Maia Todi vor interpreta piese din repertoriul îndrăgitului artist.

Publicul prezent va asista la un duet inedit Paula Seling-Florin Vasilică, în memoria marelui interpret de muzică populară, Liviu Vasilică. Special pentru acest eveniment, artista și-a pregătit mai multe ținute tradiționale românești.

Evenimentul, inițiat de fiul marelui artist, Florin Vasilicã, se bucurã de întreaga susținere a primarului orașului Bușteni, Emanoil Savin.

Liviu Vasilicã a fost artistul care a revoluționat muzica popularã de la noi, ajungând la sufletul oricãrui ascultãtor prin piese precum "Hai, hai cu trãsioara" sau "Mãrine, la nunta ta", care încã rãsunã la orice concert sau petrecere.

Back To Top