Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

pompieri-incendiuÎn dimineața zilei de 22 februarie s-a produs un incendiu în zona staţiei de epurare de la Valea Călugărească, unde erau depozitate echipamentele (pubele, containere şi compostoare) aferente comunei Valea Călugărească în cadrul proiectului "Sistem de management integrat al deşeurilor în Judeţul Prahova".

Incendiul a fost provocat de muncitorii unei firme care lucrau în vecinătatea staţiei de epurare, informează CJ Prahova într-un comunicat trimis presei. 

Din cele 3800 de pubele de 120 de litri nu au mai putut fi salvate decât 300 de bucăţi. Toate celelalte echipamente (2300 de compostoare şi 123 de containere de reciclabile) au fost distruse de incendiu.

La faţa locului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri 1 Ploiesti, care au reuşit să stingă incendiul şi să salveze imobilul aferent staţiei de epurare.

Pubelele erau proprietatea Consiliului Judeţea Prahova date în custodie Primăriei Valea Călugărească.

La aceasă oră se face cercetări privind stabilirea vinovaţilor în vederea recuperării prejudiciului.

Back To Top