Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

campina popa"Înger, îngerașul meu, Ce mi te-a dat Dumnezeu, Din suflet eu te implor, Fă-l pe tata sănătos!..."

Așa sună rugăciunea zilnică a unui copilaș de numai 11 ani, care roagă divinitatea să-i readucă în familia sa zâmbetul, momentele de veselie și poftă de viață. Rugăciunile sale sunt cu atât mai emoționante, cu cât cere niște lucruri care sunt firești într-o familie normală, cum a fost și a lui până acum doi ani. Și mai dramatic este că el, Ștefi, copilul cu ochii rotunzi și umezi aproape tot timpul, cere ceva lui Dumnezeu, nu pentru el, ci pentru tatăl lui. Cere ca acesta să scape de suferință, de vizitele interminabile la medici, de nopțile petrecute în spitale, departe de el, facând operații sau chimioterapii. Cere ca tatăl lui sa redevină același tată vesel, care se juca cu el, cu care făcea temele și care era tare mândru de rezultatele lui la școală.

Povestea familiei lui Ștefi este povestea oricărei familii tinere, împlinite, cu multe visuri de viață. Este povestea familiei Popa din Câmpina, județul Prahova. Până acum 2 ani când Gabi, tatăl, primește o veste cumplită de la medici, în urma unor stări repetate de rău: Neoplasm rectal cu metastaze hepatice multiple.

Urmează operatia la colon în septembrie 2014, ședinte de chimioterapie chinuitoare, operație la ficat în luna martie 2015, chiar de ziua lui de nastere, operație pe care o credea salvatoare. Din păcate boala a recidivat și s-a extins și la nivelul plămânilor impunând reluarea tratamentului cu citostatice. Au urmat apoi două operații consecutive la plămâni, în încercarea de a înlătura metastazele ucigătoare. Apoi din nou chimioterapie, radioterapie, fără rezultat din păcate. Acestea s-au extins și la nivelul oaselor, starea de sănătate se deteriora și nu vedea o luminiță la capătul tunelului.

A aflat după multe căutari și dosare trimise la nenumarate clinici din străinătate de un tratament inovator la o clinica din Germania. Au facut eforturi supraomenești, au fost ajutati de către oameni care le-au fost aproape și au înțeles drama prin care trec, și Gabi a reușit să facă o cură de tratament la acea clinica, tratament foarte scump, de ordinul zecilor de mii de euro.

Din păcate acea clinică nu lucrează cu asigurările de sănătate, cheltuiala cu tratamentul trebuie suportată din fonduri proprii.

Ultima speranță a lui Gabi este un tratament la aceasta clinică din Germania, unde, prin imunoterapie, este posibil ca boala să fie ținută pe loc.

Din păcate, costurile tratamentului sunt mult prea mari, datoriile familiei întrec puterea ei financiară, dar totuși, Gabi, împreună cu Mihaela, soția lui, și cu Ștefi știu că există oameni cu suflet, oameni empatici cu starea lor și care îi pot ajuta să treacă și peste acest hop.

De asemenea, Gabi știe că e înconjurat de mulți prieteni, cărora le mulțumește și pe această cale. Ar da orice doar ca să nu mai vadă ochii umezi ai fiului său atunci când își face rugăciunea zilnică. Ar vrea să-și vadă baiatul vesel, fără grijile unui om mare. Și ar vrea să-i mulțumească lui Dumnezeu că i-a dat posibilitatea să-și continue visele familiei lui frumoase.

Pentru cei care îl pot ajuta pe Gabi în tratarea bolii sale, afișăm mai jos contul lui :

RO90INGB0000999906112813 deschis la ING Bank, titular cont POPA GABRIEL.

Mulțumim, oameni frumoși și vă dorim multă sănătate și să vă împliniți visele!!!

Story: Diana Frîncu/observatorulph.ro

Back To Top