Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

descarcerareConform bilanțului pe anul 2016 efectuat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, echipajele SMURD încadrate pe autospecialele de descarcerare au intervenit, pentru permiterea accesului și degajarea victimelor, la 334 de accidente de diferite tipuri în care au fost implicate 286 de persoane, dintre care 18 minori.

5 victime au fost preluate de elicoptere SMURD București, iar 71 au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe. Cele mai multe accidente la care a fost nevoie de intervenția ISU au avut loc pe drumurile naționale, pe raza localităților Ploiești (220), Blejoi (34), Păulești (19), Bucov (14), Bărcănești (13), Ariceștii Rahtivani (11), Comarnic (9), Târgșorul Vechi (7).
Din analiza intervențiilor SMURD, în funcție de momentul în care s-au produs accidentele, reiese că cele mai multe s-au înregistrat în intervalul orar 08.00-24.00, în zilele de luni și sâmbătă.

Back To Top