Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

breaza fetita prostitutieTânăra din Breaza, condamnată la închisoare pentru că și-a forțat fetița de șase ani să se prostitueze, dă vina pe mama sa, pe care o acuză că poartă întreaga vină pentru tot ceea ce i s-a întâmplat, notează observatorulph.ro

Cristina Negrei a mărturisit că, din cauza sărăciei, a fost și ea la rândul ei obligată să întrețină relații sexuale pe bani cu diverși bărbați pe care chiar mama sa și concubinul acesteia îi găsea. Mai mult, tânăra spune că, atunci când fiica ei de șase ani a fost batjocorită, se afla sub influența băuturilor alcoolice.

"O îmbăta mami și prieteni de-ai ei", spune Cristina Negrei, care mărturisește că și ea, la rândul ei, a fost forțată să bea alcool pentru a participa la orgiile sexuale și pentru a nu se putea opune ca fetița ei să nu pice și ea în plasa acelor dezaxați care au profitat de situație.

Copila a fost salvată abia după ce una dintre vecinele familiei Negrei a aflat prin ce coșmar trece. Mariana Strechioiu a declarat că Măriuca, fetița Cristinei, ar fi venit la ea acasă și i-a povestit tot ce a trăit în camera ororilor dintr-un apartament aflat lângă liceul Aurel Vlaicu din Breaza. Femeia povestește că, anul trecut, de Paști, ar fi salvat-o pe fetiță din acel apartament unde se mai aflau alți cinci bărbați.

Text integral+foto: observatorulph.ro

Back To Top