Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Trei conducători auto au fost sancționați, marți, la Ploiești, după ce au fost depistați de polițiști conducând, deși consumaseră băuturi alcoolice. 

Surprinzător este, însă, că totul s-a întâmplat la primele ore ale dimineții, în timpul unei acțiuni derulate de oamenii legii înainte de ora 9.00.

În cadrul raziei organizate de polițiștii de la Biroul Rutier Ploiești, pe străzile Găgeni și Alba Iulia, au fost controlate 93 de autovehicule (ai căror conducători auto au fost testați alcoolscop), au fost aplicate patru sancțiuni (trei pentru consum de alcool, una pentru starea tehnică) și au fost reținute cinci permise și un certificat de înmatriculare, anunță IJP Prahova.
De asemenea, au fost constatate două infracțiuni, valoarea sancțiunilor aplicate ridicându-se la 4.495 lei.
Cei trei nu au fost, însă, singurii petrecăreți depistați în trafic, în cursul zilei respective. Un altul de teapa lor, dar și scandalagiu, pe deasupra, a fost reținut, marți seară, la Brebu, după ce a refuzat să prezinte polițistului documentele personale și ale autoturismului. Echipajul a observat că bărbatul emana halenă alcoolică. Individul, care se manifesta violent, a fost imobilizat și încătușat. Pentru că a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, a fost condus la Spitalul Municipal Câmpina, în vederea prelevării de mostre biologice, lucru pe care, de asemenea, l-a refuzat.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar cercetările, în cazul lui, sunt continuate de polițiști din cadrul Postului de Poliție Brebu.

Back To Top