Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Primăria Urlaţi plănuieşte să extindă, în acest an, spitalul din localitate, care ar putea avea un compartiment de primiri urgenţe, dar şi o nouă secţie, de fiziterapie, care să crească gama de servicii medicale oferite. Pentru primul proiect, autorităţile lucrează la documentaţie şi se bazează pe sprijin financiar de la Consiliul Judeţean Prahova, în vreme ce realizarea noii secţii de fizioterapie a fost propusă pentru finanţare de la Ministerul Dezvoltării.

 

Primarul oraşului Urlaţi, Marian Machiţescu, a afirmat că este în derulare o licitaţie pentru realizarea studiului de fezabilitate, document pe baza căruia se va face ulterior proiectarea pentru construirea şi dotarea noii clădiri care va găzdui compartimentul de primiri urgenţe. Imobilul urmează să fie amenajată în curtea spitalului, între secţiile Interne şi Chirurgie. Primăria Urlaţi a propus acest proiect pentru semnarea unui parteneriat cu autorităţile judeţene, fiind de aşteptat, ca şi în cazul altor parteneriate derulate în ultimii ani, ca la acest obiectiv de investiţii Consiliul Judeţean Prahova să contribuie cu 90% din fondurile necesare, administraţia locală urmând să asigure restul sumei.

În paralel, autorităţile din Urlaţi au depus şi o cerere la Ministerul Dezvoltării, pentru realizarea, prin Compania Naţională de Investiţii, a lucrărilor necesare pentru crearea unei noi secţii, de fizioterapie, la spitalul din localitate, secţie care, potrivit primelor planuri, va dispune şi de 30 de paturi.

Back To Top