Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Construit în 2014, dar ținut închis aproximativ doi ani și inaugurat doar acum câteva luni, căminul social din comuna Fântânele are putea primi o nouă destinație. Autoritățile prahovene se gândesc să modifice destinația acestui centru, din cauza numărului mic de beneficiari. În momentul de față, aici sunt cazați doar... trei bătrâni.

Numărul mic de persoane interesate să vină la acest centru social, pus pe seama condițiilor financiare destul de restrictive, i-a determinat pe reprezentanții Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova (DGASPC) să caute soluţii de reantabilizare a activităţii.

Soluţia ar transformarea centrului social, fie în cămin pentru adulţi cu deficienţe, fie în centru de plasament pentru copii, în condiţiile în care la aceste două categorii cererea este mai crescută şi, implicit, numărul de potenţiali beneficiari ar fi mult mai mare.

Căminul a fost inaugurat în toamna lui 2014, după un proiect de 5,3 milioane de lei derulat de Primăria Fântânele, cu fonduri de la Ministerul Muncii. Imediat după finalizarea lucrărilor, autorităţile locale şi-au dat seama că nu au finanţarea pentru a ţine acest centru funcţional, aşa că l-au transmis către DGASPC.

Back To Top