Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un medic primar de medicina muncii, din cadrul Cabinetului Teritorial de Expertiză Medicală și Recuperare a Capacității de Muncă Sinaia, este acuzat de procurori că ar fi comis 185 de infracțiuni de luare de mită și trei de spălare de bani.


Anchetatorii l-au reținut pe L. J. în luna februarie, în timpul unui flagrant organizat de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Prahova, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. La vremea respectivă, informațiile furnizate în spațiul public indicau că medicul ar fi luat 19 șpăgi, ce i-ar fi adus în jur de 8.500 de lei. Cercetările au scos însă la iveală că prejudiciul era mult mai mare, iar activitatea infracțională a medicului - una parcă demnă să stabilească un record.
Potrivit DGA, "inculpatul J.L., în calitate de medic expert al asigurărilor sociale, cu atribuții în evaluare/reevaluarea capacității de muncă a persoanelor în vederea încadrării sau menținerii în grad de invaliditate, a primit de la 39 de persoane, în 185 de rânduri, suma totală de 73.614,255 lei, cu scopul de a-și îndeplini atribuțiile de serviciu, respectiv pentru a-i încadra sau menține pe aceștia în grad de invaliditate. Totodată, acesta, în perioada 2009-2015, a achiziționat sau construit, direct sau prin persoane interpuse, un număr de 5 imobile. În acest sens, în perioada 2006-2017, inculpatul J.L. a dobândit, în afara veniturilor salariale, suma de 6.542.904 lei (din care 4.715.186 lei reprezintă obiectul material al infracțiunilor de spălare de bani, proveniența acestor bani fiind tot din comiterea de fapte de luare de mită, așa cum rezultă din ansamblul probator administrat în cauză)".
În perezent, medicul se află în arest la domiciliu.
Comunicatul Direcției mai informează că procurorul de caz a dispus, în același dosar, "clasarea cauzei față de un număr de 7 suspecți, persoane încadrate în grad de invaliditate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, întrucât în cauză există cauza specială de neimputabilitate".

Vezi

.be" target="_self">AICI video din timpul flagrantului.

 

 

 

Back To Top