Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Noi măsuri la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Prahova, în contextul aglomerației care le dă bătăi de cap șoferilor și angajaților de luni bune, mai ales de la eliminarea taxei de înmaticulare.

 

Prefectura Prahova a anunțat că, din 10 mai, platforma care permite programarea on-line în vederea preschimbării permisului auto va fi funcțională. La data și ora stabilite pe această cale, conducătorii auto se vor prezenta la ghișeul nr. 9, special stabilit în cadrul serviciului pentru rezolvarea solicitărilor celor care au apelat la programarea on-line.
Programările se fac pe site-ul prefecturii, la secțiunea "Rezervare pentru preschimbare permise auto românești".
Aceasta este a doua componentă pentru care se apelează la o asemenea platformă, după programarea on-line în vederea înmatriculării unui vehicul, disponibilă de aproape un an în județul Prahova. „În acest moment se lucrează la platforma online pentru permise, sperăm să intre pe verificări şi în momentul în care va fi funcţională vom informa prahovenii. Ea va fi similară platformei deja funcţionale pentru înmatriculări. Spre deosebire de cea de la înmatriculări, unde se trecea numărul de maşini, în acest caz beneficiarii vor introduce CNP-ul, astfel încât să se evite falsurile sau situaţiile în care o persoană scoate mai multe bonuri de ordine", declara, zilele trecute, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova, Mihai Condrescu.
În ceea ce privește programările pentru examenul auto, Prefectura Prahova anunță că înregistrările dosarelor de examinare în vederea susţinerii probei teoretice se vor face doar în zilele de marţi şi joi ale fiecărei săptămâni, la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Îmatriculare a Vehiculelor Prahova din Ploieşti, pe strada Vasile Lupu, conform programului stabilit. De asemenea, sursa citată mai menționează că, pentru programare/reprogramare în vederea susţinerii probei practice, cetăţenii se vor prezenta numai la punctul de lucru al serviciului (aşa-numita „sala de examen") din Ploiești, Sos. Vestului, în zilele de luni, miercuri şi vineri, conform programului stabilit.

Back To Top