Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploieşti și cei ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au efectuat, luni, 16 percheziții vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de etnobotanice.

 

Polițiștii au descoperit și ridicat, de la adresele vizate, aflate în municipiul Ploiești, diferite cantități de materie vegetală (vrac și ambalate în pliculețe pentru vânzare), cântare electronice, bani (peste 10.000 de lei și 700 de euro), telefoane mobile şi aparatură IT. Totodată, la un imobil au fost găsite și ridicate 450 de pachete de țigări de contrabandă. Peste 50 de persoane au fost conduse la audieri, iar pentru 12 dintre ele anchetatorii au dispus, marți, măsura reținerii pentru 24 de ore. "Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Burloi Narcis-Claudiu, Vasile Geanina, Burloi Nicolae-Florin, Ilie Ion Ștefan, Burloi Iolanda-Raluca-Elena, Burloi Roxana Elena, Răducan Marimar-Luminiţa, Cataragă Dan, Rafailă Adrian, Roşu Alexandru, Iancu Edward Mihai și Răducan Marian Mani, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi efectuare de operațiuni cu substanțe știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație", precizează DIICOT Ploiești.
Potrivit sursei citate, "începând cu data 01.07.2017 și până în prezent, pe baza relațiilor de familie, rudenie și prietenie, inculpatul Burloi Narcis-Claudiu a constituit și a condus un grup infracțional organizat, la care au aderat inculpații Vasile Geanina, Burloi Nicolae-Florin, Pavel Suraj Marius, Grama Jan-Daniel, Ilie Ion Ştefan, Burloi Iolanda-Raluca-Elena, Burloi Roxana Elena, Răducan Marimar-Luminiţa, Ilie Roxana, Ilie Nicoleta Alis, Cataragă Dan, Ilie Luminiţa-Laura, Tafui Suraj, Rafailă Adrian, Roşu Alexandru, cu scopul de a comercializa substanțe știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație. Tot în perioada sus-menționată inculpatul Burloi Narcis-Claudiu a comercializat direct substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație și a organizat comercializarea de către ceilalți membri ai grupului a astfel de substanțe".
Tribunalul Prahova a dispus ulterior arestarea preventivă a inculpaţilor Burloi Narcis-Claudiu, Burloi Nicolae-Florin, Ilie Ion Ştefan, Cataragă Dan, Roşu Alexandru, Iancu Edward Mihai și Răducan Marian Mani, pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, față de celelate cinci persoane s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar.

Back To Top