Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Peste 170 de elevi de liceu din toată țara vin, săptămâna viitoare, la Ploiești, unde vor lua parte la etapa națională a Olimpiadei pentru Tehnologia Informației, găzduită anul acesta de Prahova.
La concurs, județul nostru va fi reprezentat de Ovidiu Ștefan Horjea (cls. a IX-a, Liceul Tehnologic Energetic din Câmpina), Victor Bertalan (cls. a X-a, Colegiul Național "Mihai Viteazul" Ploiești), Emanuel Vintilă (cls. a XI-a, Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza") și George Iosif (cls. a XII-a, Colegiul Național "Alexandru Ioan Cuza"). Cei patru s-au calificați din cei 77 de concurenți înscriși din liceele prahovene.
Olimpiada pentru Tehnologia Informației va avea o secțiune dedicată Tehnologiei Informației și a Comunicațiilor, la care pot participa elevii claselor IX - XII indiferent de filieră/ profil/ specializare, dar numai la nivelul clasei din care fac parte, și secțiunea secțiunea C #, la care participă elevii claselor IX - XII indiferent de filieră/ profil/ specializare.
Probele se vor desfășura în Ploiești, la Colegiul Național "Mihai Viteazul", Colegiul Național "Ion Luca Caragiale", Colegiul Național "Nichita Stănescu", Colegiul Tehnic "Toma Socolescu" și Colegiul "Spiru Haret".

Back To Top