Categorie: Știri locale

Primăria Sinaia și Centrul Cultural "Carmen Sylva" pregătesc o nouă ediție a Balului "Aniversare 50+". Evenimentul va avea loc pe 26 mai, începând cu ora 17.30, în Sala Oglinzilor de la Centrul Internațional de Conferințe "Casino Sinaia", au anunțat reprezentanții administrației locale.
Întâlnirea va reuni, potrivit estimărilor organizatorilor, în jur de 200 de sinăieni care au împlinit 50 de ani de căsnicie. "Într-o atmosferă de bal, invitații vor avea parte de cadouri și surprize plăcute. Slujba religioasă pentru oficierea căsătoriei, masa festivă, șampania și muzica nu vor lipsi de la acest eveniment", a anunțat Primăria Sinaia.
Toate cuplurile prezente vor primi și un nou certificat de căsătorie, simbolic, care să le amintească de acest moment special.
La balul organizat de administrația locală pot participa persoanele cu domiciliul stabil în Sinaia, în baza înscrierilor care se fac, cu prezentarea certificatului de căsătorie, până cel târziu pe 22 mai, la sediul Primăriei - Biroul Relații cu Publicul.
Foto ilustrație (sinaianul.ro)

Back To Top