Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Numărul cazurilor de rujeolă confirmate în județul Prahova a ajuns, în această săptămână la patru, după ce alte două îmbolnăviri au apărut în raportare întocmită de autoritățile centrale.

 

Numărul îmbolnăvirilor din județ s-a dublat, practic, în ultimele zile, când două noi cazuri au fost confirmate în Prahova, față de cele apărute la începutul lunii și în toamna lui 2016 (VEZI DETALII). Informația apare în situația prezentată de Institutului Național de Sănătate Publică și nu a fost comunicată public de autoritățile sanitare de la nivel local.
Până vineri, la nivel național se înregistraseră 6.124 de cazuri, dintre care 27 de decese, în 40 de județe.
Între timp, Ministerul Sănătății a anunțat că a reușit să facă rost de suficiente doze de vaccin ROR pentru a acoperi necesarul până la sfârșitul anului. ''Vaccinul ROR a ajuns la Unifarm zilele trecute și am semnat alaltăieri ordinul. Au fost transmise în teritoriu 109.000 doze. Mai vin cele 10.000 pe care le-am adunat de la depozitele din țară și am identificat o cantitate de 300.000 de doze. Între timp și celălalt producător s-a mobilizat'', a spus ministrul de resort, Florian Bodog.
Situația nu este la fel de bună în ceea ce privește aprovizionarea cu alte vaccinuri din schema națională de imunizare și care de asemenea lipsesc din depozitele județene, cabinete medicale și spitale. În această privință, cea mai recentă măsură anunțată este înființarea a două noi structuri cu atribuții în soluționarea crizei și aprovizionarea continuă și la timp. "Se înființează Departamentul Monitorizare Implementare Program Național de Vaccinare, structură care va funcționa în subordinea directă a ministrului Sănătății. Această nouă structură, înființată prin reorganizarea ministerului, va avea atribuții cu privire la achiziționarea vaccinurilor, administrarea acestora și o mai bună informare a populației cu privire la beneficiile vaccinării. Totodată, printr-un Memorandum, Guvernul a stabilit înființarea Comitetului Interministerial de urgență pentru soluționarea disfuncționalităților din Programul Național de Vaccinare și asigurarea aprovizionării la timp cu vaccinurile necesare. Comitetul va avea ca principal obiectiv identificarea unor soluții imediate pentru criza vaccinurilor începută în 2016. În acest sens, Comitetul va elabora și va prezenta primului-ministru, până la finalul lunii mai, un plan de acțiune, iar implementarea acestuia se va realiza până la sfârșitul lunii septembrie 2017. De asemenea, va întocmi un raport care va fi prezentat premierului până la finalul perioadei de implementare", precizează un comunicat al Guvernului, transmis după ședința de joi a Executivului.

Back To Top