Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Tot mai mulți funcționari publici se alătură protestelor declanșate, miercuri, de sindicatele din administrația publică (VEZI DETALII).


În jurul prânzului, un comunicat postat pe pagina de Facebook a Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești anunță că angajații au intrat în grevă japoneză. "Începând de astăzi, 24.05.2017, orele 11.00 iniţiem, ca formă de protest, greva japoneză, urmând ca, pe viitor, să ne solidarizăm cu formele de protest organizate de Sindicatele la nivelul administraţiei publice locale. Menţionăm că activitatea instituţiei, din respect pentru dumneavoastră, nu va fi astăzi perturbată de grevă şi speram să nu apelăm la alte forme de protest, care să vă provoace neplăceri", se arată în comunicatul funcționarilor SPFL.
Aceștia au declanșat protestul pe fondul nemulțumirilor cauzate de proiectul Legii salarizării unitare. "Am aşteptat cu nerăbdare nouă Lege a salarizării care, în opinia noastră, urma să aducă reglementari menite să redea salariaţilor bugetari demnitatea şi suportul necesar desfăşurării activităţii în condiţii de maximă seriozitate şi profesionalism. Practic, din studierea Legii, am constatat că nu se reglementează o salarizare unitară şi că suntem singura familie ocupaţională fără grilă de salarizare, salariile noastre urmând a fi stabilite de către autoritatea locală. Acest fapt va duce la nemulţumiri, interpretări, presiuni şi tensiuni, care vor deteriora, în mod evident, activitatea profesională a funcţionarilor publici. Considerăm că acest sistem de salarizare va putea duce la politizarea excesivă a administraţiei publice locale, contrara prevederilor legale, dar şi la discriminarea administraţiei locale față de cea centrală şi față de celelalte sectoare din sistemul bugetar", au argumentat protestatarii din Ploiești. Aceștia au făcut un apel la cetățeni, să înțeleagă situația creată: "Dorim să ne fiţi alături în acest demers care vizează, practic, viaţa noastră, a funcţionarilor publici, până în anul 2022, rugându-vă, ca şi cu alte ocazii, să nu ne percepeţi ca pe cei de dincolo de barieră, ci ca pe cei care luptăm, alături de dumneavoastră, pentru o ţară demnă, în care ascensiunea profesională să se facă pe criterii de profesionalism şi competenţă şi în care funcţia publică să fie ocupată de persoane profesioniste, conştiente de rolul lor în dezvoltarea societăţii. Vă mulţumim pentru înţelegere."

 

Back To Top