Categorie: Știri locale

Primarul orașului Mizil, Silviu Negrean, recunoaște că maidanezii, dar și câinii locuitorilor, lăsați liberi pe stradă, sunt o problemă veche în cartierul unde trupul unei femei a fost găsit sfâșiat, joi dimineață.

 

Edilul a povestit, la câteva ore după producerea tragediei (VEZI DETALII), că nu o dată a încercat să adune maidanezii din cartier, dar locuitorii din zonă s-au împotrivit. Acesta a mai spus că inclusiv animalele de companie ale riveranilor creează probleme, pentru că nici acești câini nu sunt legați și pot părăsi cu ușurință curțile nu întotdeauna delimitate de garduri.
Abia după nenorocirea de joi dimineață, speriați, mizilenii care locuiesc în cartierul unde a fost găsit trupul sfâșiat al femeii au fost de acord, la unison, ca autoritățile să ridice câinii din zonă. Operațiune va începe de îndată după ce, și în ultimele luni, peste 100 de maidanezi au fost luați de pe străzile din Mizil.
În ceea ce privește cauza morții femeii, autoritățile așteaptă, în acest moment, concluzia medicilor legiști, însă una dintre cele mai plauzibile variante este că victima a murit sfâșiată de câini.

Back To Top