Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

politia-nu-trecetiCaz şocant la Mizil! O femeie în vârstă de 51 de ani a fost găsită moartă, joi dimineaţă, pe stradă, primele semnale indicând că victima ar fi fost sfâşiată de mai mulţi câini maidanezi. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

 

Poliţia a fost alertată de un trecător, care a găsit femeia zăcând într-o baltă de sânge, pe marginea unei străzi situate la periferia oraşului prahovean, în apropierea cimitirului din localitate. Apelul a fost făcut în jurul orei 6.35, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de criminalişti. Corpul neînsufleţit al femeii a fost transportat la IML.

Reprezentanţii Poliţiei evită să se pronunţe cu privire la cauza decesului, aşteptând raportul de la medicina legală.

"A fost găsit în această dimineaţă cadavrul unei femei, în Mizil. Facem cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul. În funcţie de concluziile pe care le vom primi de la IML se va stabili şi încadrarea juridică a faptei", a declarat agentul şef adjunct Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Back To Top