Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un conducător auto prins circulând pe contrasens pe o stradă importantă din Ploiești a încercat să-l înduplece, cu câteva sute de lei, pe agentul de poliție care l-a oprit să-l sancționeze. Acum, șoferul are de dat și mai multe explicații.

Un agent de ordine publică de la Secția 1 Ploiești a denunțat o dare de mită. Acesta se afla pe stradă împreună cu un coleg, agent de poliție proaspăt încadrat, moment în care a observat în trafic, pe strada Transilvaniei, o mașină care circula pe contrasens. A oprit mașina, iar șoferul i-a băgat în asigurare suma de 300 de lei ca să scape, scrie ziarulincomod.ro. Potrivit sursei citate, agentul a refuzat banii și a anunțat Direcția Generală Anticorupție.
În cauză s-a deschis dosar penal pentru dare de mită. Șoferul și-a recunoscut fapta declarând că a încercat să dea acei bani pentru a-și rezolva problema și a nu rămâne fără carnet deoarece și-l luase foarte greu, după mai multe încercări.
Se pare că agentul care a refuzat mita a fost desemnat acum doi ani polițistul anului.

Back To Top