Categorie: Știri locale

După ce Emanoil Savin a câştigat mai multe mandate consecutive la Primăria Buşteni, la scoruri detaşate, lăsând impresia că nimeni nu l-ar putea învinge, decizia acestuia de a renunţa la mandatul de primar şi de a deveni senator a lăsat calea deschisă pentru mulţi doritori. Astfel, la alegerile locale anticipate din data de 11 iunie va fi o concurenţă foarte mare pentru postul de primar al localităţii prahovene.

Nu mai puţin de opt candidaţi s-au înscris în competiţia pentru funcţia de primar al oraşului Buşteni, potrivit informaţiilor publicate de Biroul Electoral Judeţean Prahova după validarea dosarelor. Pe această listă se află şi un candidat independent, dar şi persoane care până acum nu s-au implicat activ în politică, remarcându-se în zona mediului de afaceri sau în instituţiile de stat. Printre candidaţi se numără şi şeful serviciului de salvamont.

Candidaţii înscrişi la alegerile anticipate din Buşteni:

Irinel Ghiţă -  PSD
Virgiliu Cristian Achim - PNL
Mircea Laurenţiu Corbu - ALDE
Gheorghe Haiduc - USR
Valentin Codescu - PMP
Andronel Toma - PRM
Mircea Mihail Totpal - PER
Dan Anghel - independent

Scrutinul este programat pe data de 11 iunie. În aceeaşi zi vor mai avea loc alegeri anticipate în alte trei localităţi din Prahova rămase fără primari în acest mandat.

Back To Top