Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

O femeie în vârstă de 45 de ani, agent de vânzări la o societate financiară nebancară, s-a ales cu dosar penal după ce a convins mai multe persoane să solicite împrumuturi în baza unor acte false.

 

Femeia ar fi determinat trei persoane să ceară împrumuturi, în baza unor adeverințe de salariat falsificate de ea, precum şi a unor declarații false date în fața unui notar public, au arătat cercetările efectuate de polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, potrivit IJP Prahova. Dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, instrumentat de polițiștii prahoveni. Ulterior, aceasta a și participat efectiv la inducerea în eroare a reprezentanţilor societății, producând un prejudiciu, în valoarea totală de 18.000 lei, recuperat în totalitate pe parcursul cercetărilor.
În urma anchetei, femeia s-a ales cu un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (trei acte materiale), ce a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente a soluționa cauza.

Back To Top