Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

La Ploiești au început protestele anunțate de angajații din administrație. Primii care au început să-și strige nemulțumirile au fost angajații Serviciului Public Finanțe Locale, din cadrul Primăriei Ploiești.

 

Zeci de angajați ai SPFL s-au alăturat colegilor din județ și din țară, iar marți protestează împotriva proiectului Legii salarizării. Aceștia au ales să susțină acțiune prin mesaje înscrise pe panouri mari, cu care au ieșit în fața sediului central, de pe Bulevardul Independenței, dar nu vor opri activitatea. Un număr de 50 de salariaţi ai SPFL s-au alăturat protestului iniţiat de organizaţiile sindicale din administraţia publică locală, în faţa Palatului Parlamentului. Suntem conştienţi de impactul pe care l-ar avea asupra ploieştenilor suspendarea activităţii noastre , fapt pentru care am hotărât ca activitatea sa se desfăşoare în regim normal. Mulţumim din suflet ploieştenilor care ne sunt alături şi ne-au înţeles demersurile", au transmis salariații SPFL Ploiești într-o informare publicată marți dimineață.
În cursul acestei zile, în special după ora 11.00, este de așteptate ca activitatea să fie oprită în mai multe instituții publice din județ și din țară (VEZI DETALII), în timp ce un miting de amploare este programat în București.

Back To Top