Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Ploieștiul va găzdui, în premieră, în acest weekend, un festival medieval. Autoritățile au stabilit și programul pentru cele trei zile ale evenimentului care își propune să îmbrace Bulevardul Castanilor în atmosfera de acum câteva secole pe care, ce-i drept, această așezare nu a cunoscut-o precum altele care, de altfel, au deja tradiție în manifestările cu specific medieval.

 

Timp de trei zile, la Ploiești vor fi instalate, pe Bulevardul Castanilor, tabere medievale și de instrucție, iar spectatorii vor putea asista la antrenamente, turniruri și petreceri medievale, dar și la scenete și reconstituiri istorice.
Fiecare dintre cele trei seri se va încheia cu câte un concert. Vineri, pe 14 iulie, pe scena medievală de pe Bulevard or face show Spitalul de Urgență și Hara, sâmbătă, pe 15 iulie, vin la Ploiești Vama și Bere Gratis, iar duminică, pe 16 iulie, în program apar Vunk și Zdob și Zdub. Fiecare dintre recitalurile de seară va fi precedat de momentele susținute de Truverii, care vor susține concerte cu muzică din Europa XIII-XVIII.
Este prima dată când municipiul Ploiești găzduiește un festival cu o astfel de tematică și când evenimentele au loc pe Bulevardul Castanilor. Probabil acesta a fost singurul loc din oraș care a permis derularea unei manifestări care impune, neapărat, reconstituirea atmosferei de acum câteva secole.
Festivalul de la Ploiești va marca împlinirea a 420 de ani de când Mihai Viteazul a ridicat localitatea la rangul de târg domnesc.

Ploiesştiul - Târg Domnesc, ediția I - PROGRAM

Back To Top