Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 17.00, pe DN 1B, în dreptul localității Loloisca, potrivit IJP Prahova. Evenimentul s-a soldat cu zece victime, dintre care șapte rănite grav.

 

Accidentul, care a avut loc în Loloiasca, la intrarea dinspre Mizil, a implicat două autoturisme și un TIR în care se aflau, în total, zece persoane. Potrivit ISU Prahova, trei dintre ele au suferit leziuni ușoare și au refuzat transportul la spital, iar alte șapte au fost duse de urgență la UPU Ploiești.
La momentul sosirii echipajelor de intervenție, trei persoane aflate în una dintre mașini erau inconștinete. Este vorba despre două două femei, de 50, respectiv 59 de ani, și un bărbat de 50 de ani. Toate cele trei victime au fost transporatate la UPU Ploiești. De asemenea, la spital au mai ajuns, cu multiple traumatisme și politraumatisme, doi bărbați, de 54 de ani, și două femei, de 58 și 61 de ani.

De la momentul producerii accidentului, traficul în zonă a fost blocat complet, Poliția luând decizia de a devia circulația pe traseul Ceptura - Urlați - Albești.

UPDATE 19.40 - Traficul s-a reluat în condiţii normale.

UPDATE 20.50 - Potrivit Poliției Prahova, una dintre persoanele implicate în accident a decedat.

Back To Top