Categorie: Știri locale

O razie derulată, la finalul săptămânii trecute, de polițiști ai Secției Rurale nr. 11 Drajna, în localitățile Izvoarele și Starchiojd, a scos la iveală un caz incredibil, chiar și pentru experiența polițiștilor care l-au avut de gestionat.

În cadrul acțiunii, oamenii legii au verificate 18 autovehicule și trei atelaje hipo și au aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.015 lei. Însă au dat și de un șofer pe care, cu siguranță, îl vor pomeni multă vreme de acum încolo.
De fapt, șofer e mult spus cu referire la individul care se urcase la volan fără a avea permis de conducere. Și nu numai atât. Potrivit IJP Prahova, deși acesta a fost oprit în trafic la ora 10.20, bărbatul era deja beat mort. "Fiind testat cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Orăşenesc Vălenii de Munte, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", precizează sursa citată.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Back To Top