Categorie: Știri locale

O acţiune derulată, joi, de Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.J.P. Prahova, în piaţa din Puchenii Mari, s-a lăsat cu măsuri dure față de comercianți. Aceștia s-au ales cu amenzi de aproape 45.000 de lei și au rămas fără aproape 4,5 tone de produse, care le-au fost confiscate.

Polițiștii prahoveni au desfășurat, joi, o acțiune de verificare a comercianților din Puchenii Mari. 24 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.J.P. Prahova, însoțiți de echipe de polițiști de acțiuni speciale și jandarmi, au participat la razia de la piața din comuna Puchenii Mari, pentru verificarea legalității actelor de comerț.
IJP Prahova anunță că, în cadrul acestei acțiuni, a fost verificată activitatea a 48 de agenți economici, iar pentru neregulile depistate, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale. Totodată, polițiștii au dispus confiscarea a aproape 4,5 tone de legume și fructe de la comercianți care nu au putut prezenta documente de proveniență a acestora. Polițiștii au confiscat, de asemenea, și 245 de lei.

Back To Top