Categorie: Știri locale

Un șofer care nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție a devenit, imediat, protagonistul unei urmăriri ca-n filme. Deznodământul nu a fost tocmai fericit, însă, pentru conducătorul auto care a încercat să se piardă în traficul din Ploiești.

 

Incidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, în jurul orei 16.30. Un echipaj de poliție din cadrul Secției nr. 1 Ploiești, în timp ce acționa pe strada Apelor din municipiu, a efectuat semnal de oprire față de conducătorul unui auto. Numai că șoferul, în loc să tragă pe dreapta, a apăsat pedala de accelerație. Drept urmare, polițiștii au pornit în urmărirea lui, solicitând, totodată, sprijinul colegilor.
Potrivit IJP Prahova, conducătorul auto a fost interceptat în scurt timp, fiind blocat în trafic de mai multe autospeciale de poliție, undeva pe strada Găgeni.
Odată ce i-au potolit goana nebună prin Ploiești, polițiștii s-au lămurit și de ce șoferul nu voia să dea ochii cu ei. Acesta nu avea, de fapt permis de conducere, ceea ce i-a adus un dosar penal.

Back To Top