Categorie: Știri locale

Trei persoane, inclusiv un copil de opt ani, au fost rănite, vineri seară, într-un accident petrecut la Șotrile.

 

Evenimentul a avut loc în jurul orei 21.00, în satul Plaiul Câmpinei, după ce un conducător auto a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-o curte în care se aflu cele trei victime.
O fetiță de opt ani a fost preluată de echipajele de urgență și transportată la UPU Ploiești, prezentând traumatism cranio-crebral cu stări confuzionale, au anunșat reprezentanții ISU Prahova. Din cauza loviturii, copila nu se mai putea exprima coerent.
În urma impactului, o femeie de 44 de ani a suferit traumatism de șold și un traumatism semitoracic posterior, iar un bărbat de 52 de ani - traumatism semitoracic anterior și traumatism de bazin, a mai precizat sursa citată.
Cei doi adulți au fost transportați la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Câmpina.
Cât despre șoferul care s-ar face vinovat de producerea acestui accident, conducătorul auto ar fi fugit, inițial, de la fața locului, abandonându-și mașina, dar a fost găsit la scurt timp de polițiști, la casa socrilor săi. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, iar șoferul va trebui să dea socoteală pentru cele întâmplate.

Foto ilustrație

Back To Top