Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Doar șase ghișee vor funcționa, în această săptămână, la sediul din Ploiești al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Prahova.

Măsura a fost anunțată de Prefectura Prahova pentru perioada 24 - 28 iulie și este argumentată prin... "motive obiective". Problema este că, deși temporară, ea este luată în cadrul unui serviciu care de aproximativ un an și jumătate se confruntă cu o aglomerație de nedescris, în ciuda soluțiilor implementate de autorități, de la suplimentarea de personal până la implementarea unor platforme pentru programarea on-line în vederea preschimbării permisului sau a înmatriculării unui autovehicul.
Potrivit comunicatului Prefecturii, în această săptămână, la sediul Serviciului de pe str. Vasile Lupu vor funcționa un ghişeu înmatriculări vehicule on-line, un ghişeu înmatriculări autovehicule, un ghişeu preschimbări permise de conducere on-line, un ghişeu preschimbări permise de conducere, un ghişeu radieri autovehicule şi preschimbări certificate de înmatriculare și un ghişeu eliberări autorizaţii provizorii.

Back To Top