Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Programul "Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiești", derulat până în luna august de administrația locală, ajunge, în săptămâna 24 - 28 iulie, în trei cartiere din municipiu.

Campania a fost lansată de Primăria Ploiești la finalul lunii iunie (VEZI DETALII), prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate, împreună cu S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL, reeditând programul similar derulat în primăvară.
Potrivit unei informări transmise de Primăria Ploiești, în săptămâna 24-28.07.2017 activitatea de curățenie se va desfășura în Cartier Republicii (Piața Mihai Viteazul - str. Constantin Brezeanu – Sos Nordului), Cartier Republicii (Sos. Vestului – str. Zidari – Piața Mihai Viteazul), Cartier Vest I (str. Moldoveanu Marian – str. Eremia Grigorescu – str. Arhip Nicolae) și în zona pârâului Dâmbu.
"Programul «Curățenie pe cartiere, în municipiul Ploiești» este o acțiune amplă, care vizează efectuarea unei curățenii generale în toate cartierele orașului nostru, până la finele lunii august a.c.. Operațiunile derulate de către operatorul de salubritate și S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești SRL vor include activități de măturat pe străzi, alei, parcări, locuri de joacă, cosirea spațiilor verzi, a aliniamentelor stradale, peluzelor și a locurilor de joacă, precum și degajarea perimetrelor respective de deșeurile vegetale rezultate. De asemenea, se vor executa acțiuni de tundere gard viu, greblat spații verzi blocuri, aliniamente stradale, peluze, locuri de joacă și strângere a gunoaielor din spațiile amintite. activitățile de curățenie programate se pot modifica în funcție de condițiile meteorologice", a mai transmis administrația locală.
În susținerea acestei acțiuni, echipajele Poliției Locale Ploiești vor patrula în vederea identificării și sancționării persoanelor ce nu respectă normele de curățenie pe domeniul public.
Primăria Ploiești a lansat un apel și către cetățeni, să participe la această acțiune, în paralel cu operatorul de salubritate și SC SGU Ploiești SRL.

Back To Top