Categorie: Știri locale

gimnastica ritmica bucovAstăzi, la sala de sport a comunei Bucov a avut loc deschiderea oficială a Cantonamentului Internațional de Gimnastică Ritmică.

La eveniment au fost prezente mai multe oficialități, printre care Mirela Dulgheru (profesor universitar doctor, maestră a sportului, campioană mondială universitară, atletă olimpică), Ileana Alecu (fostă gimnastă ploieșteană și antrenoare a CSS Ploiești, acum stabilită în America), antrenoarele ploieștene Simona Puiu și Liliana Băescu, şi primarul localității Bucov, Ion Savu, informează republikanews.ro. Cu această ocazie, autorităţile locale au anunţat că sala de sport a primit numele “Mirela Dulgheru”.

Prima acțiune de anvergură organizată la noua sală de 2.235.000 de lei este chiar această tabără internațională de vară pentru gimnaste, mai notează republikanews.ro. Ea poartă pecetea unui schimb de experiență între gimnastele și colectivul tehnic al CSM Ploiești cu participanți din Ungaria, Canada, Italia și România.

Evenimentul va cuprinde două sesiuni, între 23 iulie şi 3 august şi între 6 şi 17 august. Vor fi 11 zile pentru fiecare sesiune, reprezentând câte zece zile de antrenament, îmbinate cu activităţi de destindere. Sunt programate câte două antrenamente pe zi mizându-se pe elemente de coregrafie și pregătire fizică.

Back To Top