Categorie: Știri locale

accident noapteDouă autoturisme şi un TIR au fost implicate într-o coliziune, duminică noapte, în jurul orei 23.00, pe Drumul Naţional 1A, pe raza comunei prahovene Lipăneşti. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, iar traficul rutier în această zonă a fost iniţial blocat şi apoi s-a desfăşurat cu restricţii timp de câteva zeci de minute.

 

În accident au fost implicate două maşini şi un TIR, informează reprezentanţii Inspectoratului ăentru Situaţii de Urgenţă.

Victimele, cinci la număr, printre care şi doi minori, au fost preluate de echipajele medicale, care au decis că este nevoie de transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti pentru o singură persoană, mai anunţă ISU Prahova. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 16 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Acest accident de la Lipăneşti vine după ce, sâmbătă, DN 1A a fost blocat din cauza unei alte coliziuni, între două autoturisme, petrecute câţiva kilometri mai la sud, în Boldeşti Scăeni, accident în urma căruia o maşină a luat foc, iar circulaţia a fost blocată.

UPDATE - În zonă, traficul a fost reluat în condiții normale în jurul orei 00.00.

Back To Top