Categorie: Știri locale

Mai mulți ploieșteni surprinși de polițiști la "picnic", chiar în fața blocului, au avut parte probabil de cea mai scumpă ieșire la iarbă verde din viața lor. Și de o lecție de bun simţ, consemnată în proces-verbal.

 

Polițiștii Secției nr. 2 din Ploiești au acționat joi, 3 august, în municipiu, în vederea prevenirii și combaterii criminalității stradale, precum și pentru depistarea persoanelor care încalcă normele de siguranță publică și conviețuire socială. În total, echipajele au legitimat 25 de persoane și au aplicat 19 amenzi contravenționale, în valoare totală de 10.200 de lei.
Cu o amendă de 1.000 de lei s-au ales și șapte bărbați care s-au gândit că, dacă nu au parte de concediu, se pot relaxa și la un picnic pe lângă casă. "În cadrul acțiunii, o echipă de doi polițiști s-a deplasat pe strada Carol Davila, unde au aplicat sancțiuni contravenționale de câte 1.000 de lei față de 7 bărbați. Aceștia desfășurau activități de picnic în locuri neautorizate, respectiv în zona blocului unde locuiau, deranjând, totodată, liniștea publică", a anunțat Poliția Prahova.
Foto ilustrație

Back To Top