Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

ciprian-statescuFostul primar al oraşului Băicoi, Ciprian Stătescu, a fost implicat într-o altercaţie, joi seară, la un restaurant din localitate. Se pare că fostul edil a ieşit şifonat, încasând mai multe lovituri de picior şi tăindu-se la picior, după ce ar fi căzut peste nişte cioburi, Stătescu necesitând îngrijiri medicale în urma scandalului.

Potrivit martorilor, Ciprian Stătescu ar fi mers în localul respectiv însoţit de doi prieteni şi, după o perioadă petrecută acolo, s-ar fi luat la ceartă cu angajatele. În apărarea acestora ar fi sărit unul dintre şefii localului, care, la rândul său însoţit de căţiva apropiaţi, ar fi sărit la bătaie.

În timp îmbrâncelilor, fostul primar ar fi căzut cu piciorul într-una dintre sticlele sau farfuriile răsturnate pe jos, tăindu-se în cioburi, motiv pentru care a și ajuns la spital. Se pare că acesta ar fi primit şi mai multe lovituri puternice.

Site-ul ziarulincomod.ro notează că, potrivit unor informaţii care circulă în localitate, că cei care l-au bătut pe fostul edil fac parte din clanul Clămparu, al cărui lider este considerat cel mai periculos proxenet din țară.

Stătescu, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, le-ar fi înjurat și jignit pe femeile din local seara trecută, moment în care Bogdan Irimescu, unul dintre bărbații aflați în local, i-ar fi solicitat să înceteze scandalul. Stătescu l-ar fi înjurat pe Irimescu, iar în scandal a intervenit Alexandru Lazăr, unul din membrii clanului Clămparu, care i-a luat apărarea lui Irimescu, mai notează ziarulincomod.ro. Oamenii spun că Stătescu l-a lovit pe Lazăr, iar acesta a ripostat şi l-a lovit pe fostul primar cu un scaun și cu picioarele. În scandal ar fi intervenit și Marian Stanciu, un alt membru al clanului Clămparu, cunoscut ca fiind unul din locotenenții din Prahova ai lui „Papa” sau „Ion de la Madrid”, cum i se mai spune lui Ion Clămparu, liderul grupării.

Back To Top