Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un accident rutier petrecut sâmbătă seară, la Drajna, se lasă cu acuzații grave pentru Poliție. Martorii acuză reacția echipajului ajuns la fața locului, modul în care s-a intervenit înainte ca victima să-și piardă cunoștința, dar șo faptul că s-ar încerca mușamalizarea cazului.
Accidentul ar fi fost provocat de un polițist pensionar, de 57 de ani. Potrivit observatorulph.ro, mai mulți martori susțin că unul dintre polițiștii sosiți la locul impactului a încercat mușamalizarea accidentului, spunând că nu are etilotest asupra sa și că accidentul este unul ușor, deși exista o victimă! Acesta și-ar fi sunat un coleg spunând "te rog să îl verifici tu, că e nea Mihai al nostru, a avut un accident ușor", formulare care poate avea mai multe sensuri, inclusiv un grad de rudenie, mai scrie sursa citată. "Când am auzit că nu au cu ce să-i testeze alcoolemia, că este unul de-al lor și că accidentul este ușor, deși prietenul meu era grav lovit și zăcea pe marginea drumului, mi-am dat seama că se dorește mușamalizarea accidentului. Atunci i-am spus polițistului că nu este un accident ușor, ci unul cu victimă și că insist să fiu martor la testarea cu etilotestul a șoferului", a declarat, în exclusivitate pentru observatorulph.ro, unul dintre martori. Același martor a insistat și ca victima accidentului să fie transportată la spital, echipajul medical de pe ambulanță refuzând să facă acest lucru în primă fază, pentru că victima era conștientă. Abia când victima, un tânăr de 21 de ani, lovită la cap, și-a pierdut cunoștința, a fost transportată la Spitalul Județean din Ploiești, în stare de comă, în care se află și acum, mai scrie observatorulph.ro.
Testarea cu etilotestul a scos la iveală faptul că șoferul care ar fi provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,82 mg/l în aerul expirat.

Foto: observatorulph.ro

Back To Top