Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Nouă persoane au fost audiate, joi, în urma perchezițiilor derulate în Ploiești, Bărcănești și Breaza, la bănuiți de contrabandă. Polițiștii au confiscat mai multe bunuri, inclusiv cantitiți mari de alcool, tutun și țigări.

 

Descinderile au fost efectuate de de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, împreună cu cei ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, și au vizat sediul unei societăți comerciale și mai mai multe locuințe. Din cercetări a reieșit că, începând cu luna februarie a acestui an, cei în cauză ar fi comercializat, pe raza județului Prahova, țigări provenite din activități de contrabandă, introduse ilegal în țară din Republica Moldova.
În urma activităților, polițiștii au descoperit, la adresele la care au avut loc percheziții, 2.640 de țigarete, dar și 1.000 de litri de băuturi spirtoase și 160 kg de tutun vrac, bunuri asupra cărora există indicii că ar face obiectul unor activități ilicite. Acestea, precum și suma de 9.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, informează IJP Prahova.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă cu țigări, precum și deținere și producere, în vederea comercializării, de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

Back To Top