Categorie: Știri locale

Doi șoferi prahoveni au ajuns, în ultimele două zile, după gratii, fiind reținuți de polițiști după ce au provocat, băuți fiind, accidente rutiere la Ploiești și Cocorăștii Colț.

Un ploieștean în vârstă de 40 de ani a provocat, la finalul săptămânii trecute, un accident rutier pe Bd. petrolului, după ce a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara carosabilului, oprindu-se cu mașina într-un gard. Individul a fost transportat la spital, pentru că suferise răni ușoare. Leziunile nu au ridicat probleme, însă rezultatul testelor pentru alcoolemie da: 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și asta în condițiile în care bărbatul avea suspendat și dreptul de a conduce pe drumurile publice.
Miercuri, 16 august, polițiștii au dispus reținerea conducătorului auto, iar o zi mai târziu el a fost prezentat procurorului, care l-a plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.
O noapte după gratii a petrecut și un prahovean care, de asemenea, s-a urcat băut la volan și a provocat un accident rutier, la Cocorăștii Colț. Testarea etilotest a indicat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și acest șofer avea permisul suspendat, el fiind sancționat, cu doar o zi în urmă, la Slănic, tot pentru conducere sub influența alcoolului. De această dată, nu a mai scăpat așa ușor, ci a fost trimis, să se gândească bine la faptele sale, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Câmpina. Vineri el trebuie prezentat unității de parchet cu propunere legală.

Back To Top