Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Polițiștii prahoveni se confruntă din ce în ce mai des cu cazuri grave de încălcare a prevederilor Codului rutier. Numai în ultimele trei zile, trei șoferi au ajuns după gratii, după astfel de abateri.

 

Cel mai recent caz făcut public de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova s-a petrecut la Ploiești și a inclus și un episod de urmărire, pe străzile din municipiu. În cursul zilei de joi, o patrulă din cadrul Secției nr. 1 Ploiești care se pe strada Teiului a observat un autoturism ai cărui ocupanți, la vederea autospecialei poliției, au manifestat un comportament suspect. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, reușind, la scurt timp, interceptarea vehiculului suspect, relatează IJP Prahova
Șoferul care conducea mașina în cauză era un bărbat de 52 de ani care avea permisul de conducere anulat. Mai mult, acesta se urcase la volan băut, rezultatul testării cu etilotestul indicând o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, după care a fost reținut pentru 24 de ore și "cazat" în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă dn Câmpina.
Șoferul va fi prezentat unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În cauză polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul având permisul anulat și conducere sub influența alcoolului.
Este al treilea șofer trimis în arest, în ultimele trei zile, în Prahova, pentru astfel de fapte (VEZI DETALII).

Back To Top