Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Apelul a fost dat în jurul orei 23.00, când un bărbat s-a cocoțat la peste 30 de metri înălţime, pe o macara.

 

Incidentul a avut loc str. Gheorghe Doja, în zona în care se construiește noua clădire a Tribunalului, a anunțat ISU Prahova. Bărbatul s-a suit pe macara la o înălțime echivalentă cu vreo 12 etaje și a durat aproximativ o oră până când a fost convins să coboare.
Acesta ar fi fost în stare de ebrietate.
Echipajele de urgență care l-au preluat, pentru evaluare medicală, au constatat că ar fi vorba despre un bărat de 34 de ani, o persoană fără adăpost.
Cazuri de acest fel au tot apărut, în Prahova, în ultima perioadă. Din fericire, niciunul dintre cei care a recurs la asemenea gesturi nu și-a pus în practică amenințările.
Nu mai devreme de săptămâna trecută, un ploieștean s-a urcat pe blocul 7 Etaje, spunând că se aruncă dacă nu i se rezolvă problema locativă. Omul și-ar fi dorit o locuință socială. Pe 19 iulie, un alt individ a amenințat că se aruncă de recentul inaugurat pod de la Gara de Vest.
Tentative de sinucidere au fost semnalate și în județ, iar locurile alese au fost diverse. La Cocorăștii Colț, un bărbat s-a suit pe un releu de telefonie, la începutul lunii iunie, iar în mai, un altul, s-a urcat l vreo 40 de metri înălțime, pe un turn dezafectat al fostei fabrici din Azuga.
Din păcate, potrivit unui raport întocmit de Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", anul trecut, de exemplu, mai mulți români și-au pierdut viața în urma unor astfel de gesturi decât în accidente rutiere. Statistica a arătat că, în 2016, decesele produse în circumstanţele accidentelor rutiere înregistrează o creştere alarmantă, ajungând la 2.090 de cazuri, însă și mai multe au fost sinuciderile (2.459 de cazuri, din care 82% bărbaţi și 18% femei), reprezentând cam 24% din totalul morților violente înregistrate la nivel național.
Foto cu caracter ilustrativ

Back To Top