Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

perchezitii politiePolițiștii ploieșteni au reținut pentru o perioadă de 24 de ore cinci persoane în urma perchezițiilor efectuate miercuri în Ploiești și Tătărani. Oamenii legii au descins la opt adrese după ce duminică după amiază un tânăr a fost bătut de șase persoane în centru comercial Big, din zona de sud a Ploieștiului.

Șase mandate de aducere la audieri au fost puse în aplicare miercuri, iar la finalul zilei cinci persoane au fost reținute, urmând ca astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, informează observatorulph.ro, care notează că persoanele reținute sunt cercetate pentru tulburare a liniștii și ordinii publice, lovire și alte violențe, dar și distrugere.

Măsurile vin după ce, duminică, înm centrul comercial a izbucnit un scandal, în urma căreia o persoană a fost rănită uşor iar mai multe bunuri au fost distruse.

Back To Top