Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

protest oi comarnic dn1Protest neobişnuit, vineri, la Comarnic. Zeci de ciobani de pe Valea Prahovei și-au mânat turmele de oi pe DN 1 și le-au aliniat apoi, în țarcuri, de-a lungul drumului.

 

Potrivit Asociaţiei Crescătorilor de Animale Comarnic, protestul a fost organizat pentru că oamenii sunt speriaţi de atacurile repetate şi de pagubele pe care le-au făcut animalele sălbatice, urşi şi porci mistreţi, în gospodăriile din Comarnic.

Protestul se derulează vineri, în intervalul orar 10.00-19.00.

La această manifestare iau parte aproximativ 50 de fermieri, care au scos în stradă peste 500 de mioare, pe care apoi le-au închis în ţarcuri, în apropiere de centrul oraşului prahovean.

Localnicii sunt nemulţumiţi din cauza atacurilor tot mai dese ale animalelor sălbatice, ajunse în multe rânduri să intre în gospodării şi chiar să pună în pericol viaţa oamenilor. Ei cer măsuri concrete din partea autorităţilor şi au declarat că marşul de astăzi, unul paşnic de altfel, reprezintă doar un semnal de alarmă, cu şanse mari, dacă nu se îmbunătăţesc lucrurile, ca acest prim semnal să fie urmat de proteste mult mai ample, la care avertizează că vor aduce aproximativ 10.000 de oi, ceea ce riscă să ducă la blocarea totală a DN1.

(Sursa foto: Pro TV)

Back To Top