Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă dimineață, în jurul orei 8.30, pe DN 1, în sensul giratoriu din localitatea prahoveană Bărcănești. Un bărbat a ajuns la spital, din cauza rănilor suferite în urma impactului.

 

Două autohevicule, în care se aflau trei persoane, au fost implicate în accidentul care a îngreunat, o vreme, traficul pe DN 1, potrivit IJP Prahova. Una dintre mașini s-a răsturat.
La fața locului au fost trimise și o autospecială de pompieri, dar și o ambulanță SMURD, al cărei echipaj a acordat asistență medicală uneia dintre victime, un bărbat de 27 de ani, care ulterior a și fost transportat la spital.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, două femei, de asemenea implicate în accident, au refuzat să meargă la spital.
Primele verificări indică drept cauză a accidentului neacordarea de prioritate. Se pare că una dintre mașini ar fi intrat în sensul giratoriu fără ca șoferul să se asigure corespunzător.
Foto: IJP Prahova

Back To Top