Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un ploieștean de 31 de ani a ajuns după gratii, la finalul săptămânii, după ce polițiștii l-au prins băut la volan. De două ori în mai puțin de 24 de ore!

 

Prima dată, conducătorul auto a fost prins băut la volan în noaptea de joi spre vineri. Acesta se afla pe Bd. Independenței și șofa deși consumase alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. După această aventură, individului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală și i-a fost reținut permisul de conducere. Însă asta nu l-a ținut departe de volan.
În mai puțin de 24 de ore, aproape de miezul nopții, același bărbat a fost depistat conducând un autoturism pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, deși avea suspendat dreptul de a conduce. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge. Așa că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumul public a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată și refuz de recoltare mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Bărbatul a fost reținut și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunerea de aplicare a măsurii preventive a arestului preventiv pe o durată de 29 de zile.

Back To Top