Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un control tematic derulat, în ultimele trei săptămâni, de Poliția Locală Ploiești, a scos la iveală mai multe nereguli, în unele dintre magazinele care funcționează în incinta sau în apropierea școlilor din Ploiești.

 

Acțiunea Serviciului Control Comercial a avut loc în perioada 16 octombrie - 3 noiembrie 2017, constând în verificarea modului de respectare a legislației în activitatea societăților comerciale care prestează servicii de alimentație publică în incinta și în apropierea instituțiilor de învățământ primar, gimnazial și liceal de pe raza municipiului. Potrivit unei informări transmise luni de Poliția Locală Ploiești, în urma activităților desfășurate la 45 de unități de învățământ, polițiștii locali au aplicat sancțiunea avertismentului în cazul a zece agenți economici, care nu aveau afișate în mod corespunzător prețurile produselor expuse la vânzare, programul de funcționare sau denumirea societății.
În timpul controlului, polițiștii locali au verificat documentele de constituire a societății, autorizațiile legale de funcționare, documentele de proveniență pentru produsele aflate la vânzare și condițiile igienico-sanitare de comercializare ori depozitare a produselor, afișarea prețurilor, prezența ecusonului de identificare a vânzătorului, afişarea denumirii societăţii şi a programului de funcţionare.

Foto ilustrație

Back To Top