Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

mistretUn bărbat din comuna Poseşti a fost atacat, luni dimineaţă, de un porc mistreţ, fiind transortat de urgenţă la spital din cauza rănilor suferite. Potrivit primelor informaţii, se pare că victima ar fi cioban în satul Nucşoara de Sus, din comuna Poseşti, situată în zona de nord-est a judeţului Prahova, la graniţa cu judeţul Buzău.

Bărbatul a suferit mai multe răni în zona şoldului în urma atacului porcului mistreţ şi a fost preluat de urgenţă de un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă. El a fost dus la spitalul din Vălenii de Munte, situat în apropiere, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Incidentul vine în care autorităţile din mai multe localităţi prahovene situate în zonele de munte şi deal au tras numeroase semnale de alarmă cu privire la creşterea numărului de cazuri în care animalele sălbatice, în special urşi sau mistreţi, intră în zonele locuite şi fac ravagii în gospodării, în unele cazuri ajungând să distrugă recolte agricole, să omoare oi sau chiar să atace oamenii. Nu mai departe de vineri, la Comarnic a avut loc un amplu protest, fermierii de aici ieşind în stradă pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la creşterea numărului de atacuri. Ei au luat cu ei şi peste 500 de oi, pe care le-au dus pe DN1 până în apropiere de centrul oraşului, iar acolo le-au închis în maim multe ţarcuri amenajate pe marginea drumului naţional.

Back To Top