Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Cele două cazuri s-au petrecut la Ploiești și Plopeni, conducătorii auto în cauză fiind depistați în trafic de polițiști, la volan, deși consumaseră băuturi alcoolice.
O echipă de polițiști din Plopeni a oprit luni, în jurul orei 4.00, un autovehicul care se deplasa pe o stradă din localitate, condus de un localnic de 40 de ani care a refuzat testarea cu aparatul etilotest, pe loc, dar și recoltarea de probe de sânge, în vederea determinării alcoolemiei, odată ce a ajuns la spital. Acestuia, oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un caz similar s-a petrecut, în aceeași zi, la Ploiești. De această dată, un echipaj din cadrul Secției nr. 1 a depistat un dâmbovițean care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii deși se afla sub influența alcoolului. Acesta a acceptat să fie testat, etilotestul indicând 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge. Potrivit IJP Prahova, și în acest caz a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Back To Top