Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Un prahovean a fost prins, miercuri, conducând nestingherit pe DN 1, deși omul nu avea permis de conducere. Totul a ieșit la iveală în timpul unui control de rutină, iar explicația pe care șoferul le-a dat-o polițiștilor este incredibilă.

 

O patrulă din cadrul Secției Rurale nr. 3 Blejoi care acționa miercuri pe DN 1, în Bărcănești, a oprit, pentru verificări, un autoturism înmatrivulat în județul Prahova. În urma cercetărilor a reieșit că bărbatul care se afla la volan, un localnic în vârstă de 31 de ani, nu avea voie să iasă cu mașina pe drumul public. Acesta nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule.
Și mai interesantă este explicați pe care individul le-a oferit-o polițiștilor. Potrivit IJP Prahova, "acesta a declarat că doar intenționa să își probeze autoturismul recent achiziționat, conducându-l DC 91 (str. Franceză) până la intrarea în DN1 București – Ploiești unde intenționa să întoarcă, moment în care a fost depistat de poliție".

Potrivit legii, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Back To Top