Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Hoții de lemne din zona Iordăcheanu sunt vizați de zece percheziții derulate, joi dimineață, de polițiștii Serviciului de Ordine Publică din I.J.P. Prahova, cei din cadrul Poliției Urlați și ai Secției Rurale nr. 10 Apostolache. Se pare că bănuiții ar fi aprovizionat, cu lemne tăiate ilegal, mai multe gospodării din Vărbila.

Polițiștii prahoveni efectuează, în această dimineață, 10 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de delicte silvice. În fapt, din cercetări a reieșit că, în decursul ultimei luni, aceștia ar fi profitat de cererea de lemne dinaintea sezonului rece, pentru a face un ban. Numai că metoda lor le-a creat, iată, probleme cu legea.
Potrivit IJP Prahova, persoanele bănuite ar fi tăiat ilegal și sustras arbori de pe raza Ocolului Silvic Vărbila. Ulterior, materialul lemnos ar fi fost comercializat, fără forme legale, către mai multe persoane din localitate.
"Până la acest moment, polițiștii au indisponibilizat mai multe motofierăstraie, topoare și căruțe utilizate în activitatea infracțională, precum și diverse cantități de material lemnos, identificate la domiciliile bănuiților. 10 persoane urmează a să fie aduse la sediul Poliției pentru audieri", anunță IJP Prahova, cu mențiunea că perchezițiile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova și al jandarmilor și beneficiază de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale din I.G.P.R.

UPDATE: "De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 6,5 metri cubi de material lemnos de foc, un atelaj, 4 motofierăstraie, precum și alte unelte utilizate în activitatea infracțională. 10 persoane au fost aduse la sediul Poliției, urmând ca, la finalizarea audierilor, anchetatorii să dispună măsuri în consecință. Din cercetări, a reieșit că, în decursul ultimei luni, persoanele bănuite ar fi tăiat ilegal și sustras arbori de pe raza Ocolului Silvic Vărbila. Ulterior, materialul lemnos ar fi fost comercializat, fără forme legale, către mai multe persoane din localitate", a anunțat IJP Prahova.

Foto ilustrație

 

Back To Top