Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

giratoriuAnul viitor ar putea aduce noi lucrări de reconfigurare a ieşirilor din Ploieşti. Consiliul Judeţean Prahova a anunţat că intenţionează să amenajeze două sensuri giratorii, la marginea municipiului, pe drumurile judeţene care asigură legătura rutieră spre Păuleşti, respectiv Bărcăneşti.

 

Proiectele au mari şanse să apară pe lista de investiţii a CJ Prahova, care în aceste zile a început discuţiile cu privire la bugetul pe 2018.

Primul proiect este propus de CJ Prahova pe Drumul Judeţean 102, la ieşirea din Ploieşti pe la Spitalul Judeţean spre Păuleşti şi, mai departe, Valea Slănicului. Aici urmează să apară un nou sens giratoriu, la câteva sute de metri după ieşirea din Ploieşti, în dreptul intersecţiei cu drumul de acces spre cartierul rezidenţial Adama. Proiectul include şi amenajarea unei noi şosele, care să asigure accesul din DJ 102 către Bulevardul Republicii, a anunţat administratorul public al judeţului Prahova, Fabioara Ionescu.

Al doilea sens giratoriu pe care instituţia doreşte să-l amenajeze în 2018 va fi în Tătărani, la ieşirea din Ploieşti spre Bărcăneşti, la intersecţia drumurilor judeţene 101D şi 101G, în dreptul fostului magazin Interhome, a mai anunţat county managerul.

Back To Top