Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri locale

Împlinirea a 75 de ani de la înființarea Colegiului "Mihail Cantacuzino" din Sinaia a fost marcată de elevi și cadre didactice printr-un eveniment devenit deja tradiție în unitatea de învățământ și inspirat din specificul localității de pe Valea Prahovei.

 

La Sinaia a avut loc, vineri, "Târgul de turism al D-urilor", organizat de clasele cu profil Turism din cadrul Colegiului "Mihail Cantacuzino". "Aceasta este o activitate devenită tradiție la care participă toți elevii claselor de Turism (D-urile), de la clasele a IX-a până la a XII-a. Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, prezent la festivități a participat la acest târg și a discutat cu elevii implicați în proiect", a anunțat administrația locală.
Anul acesta tinerii cantacuzini au organizat șapte standuri, pe diferite teme: Litoralul românesc, Trasee montane, Oferte pentru Crăciun și Revelion, Tradiții și obiceiuri, Top 10 destinații în România, Destinații exotice și Croaziere. Unele dintre materialele folosite au fost strânse în urma participării la Târgul de Turism de la Romexpo, din primăvară, iar altele au fost realizate chiar de elevi.
În fiecare an profesorii urmăresc evoluția elevilor în ceea ce privește realizarea de materiale publicitare, prezentări, amenajare standurilor, comunicarea cu publicul care îi vizitează. Acțiunea, ajunsă la a cincea ediție, este una care a devenit tradiție la nivelul unității de învățământ, îmbinând profilul claselor amintite cu specificul așezării de la poalele Bucegilor, una dintre cele mai cunsoscute și căutate stațiuni montane din România.

Foto: Primăria Sinaia

Back To Top